Contingut

Reserves      
Benvinguts a la pàgina web del refugi de Malniu

 

El refugi de Malniu romandrà obert tots els caps de setmana (la nit del divendres amb reserva prèvia) durant els mesos d'hivern 2015. Podeu fer les vostres reserves a la pestanya "Reserves online".

Webcam en directe

 

 

El refugi de Malniu, al peu del Puigpedrós i els llacs de Malniu, és un refugi guardat que disposa de 34 places amb mantes, servei de bar i menjars, estufa, llum, WC ...

 

Situació: el refugi de Malniu es troba a la Reserva Nacional Cerdanya - Alt Urgell, al municipi de Meranges, a 2138 m d'alçada.

Accessos i aproximació: a la N-260, al poble de Ger, prendre el desviament cap a Meranges. Passar el poble i seguir la pista forestal fins al refugi (10 km).

Propietat: el refugi de Malniu és propietat de l'Ajuntament de Meranges. Va ser inaugurat el 1954.
 
Places: disposa de 34 places amb lliteres corregudes. En absència del guarda, el refugi d'emergència disposa de 4 places.

Activitats: Senderisme i excursionisme per la zona del Puigpedrós i els llacs de Malniu. Ascensions al Puigpedrós, circ d'Engorgs, Carbassa, Puig Farinós ... Forma part de l'Alta Ruta dels Càtars, Ruta dels Estanys Amagats, GR-11 (Travessa dels Pirineus). També es pot practicar l'esquí de muntanya, raquetes de neu i escalada a la zona de bloc, escola d'escalada clàssica al Roc Colom.

 

 


Veniu a gaudir del circuit permanent d'orientació de Malniu.

 

(venda de mapes al mateix refugi)

El temps

Ciutat o codi postal
Facebook
Fes-te seguidor del facebook del Refugi Malniu